Prozori mogu dramatično promeniti stil i funkcionalnost trenutnog otvora prozora. Mogu se konstruisati kao klizač od 2 preseka ili kao klizač od 3 preseka za šire otvore prozora.

Prednosti klizajućeg prozora su minimalno održavanje.Slično dvostrukom okačenju, krila na kliznim prozorima se lako mogu ukloniti radi lakšeg čišćenja. Pored toga, klizni prozor ima malo pokretnih delova, što znači da ima manje za održavanje u odnosu na druge tipove prozora.

Klizni prozori su vrlo funkcionalni i lako se otvaraju kako bi propustili svež vazduh u vaš životni prostor. Pored toga, lako možete postaviti klizni prozor sa ekranima kako biste sprečili pojavu grešaka bez ugrožavanja količine svežeg vazduha koji ste propustili.

Klizni prozori zahtevaju vrlo malo napora za rad. Da biste koristili, dovoljno je da otpustite rezu i pomerite. Ovi prozori se otvaraju vodoravno i oba krila su funkcionalna.

S obzirom da se klizni prozori slabo održavaju, oni su savršen izbor za kuhinje, jazbine, rekreacione sobe i spavaće sobe. Uverite se u sve prednosti klizajućih prozora. Mi ćemo izvršiti merenja za vas, pregledati sve dostupne opcije stila i istog dana ćemo vam pružiti ponudu. Uklonite gnjavažu oko zamene prozora i poverite nam vaš projekat za poboljšanje doma.

Posted in Novosti


Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *