Prava proslava nove godine je ona u kojoj smo okruženi pravim prijateljima, jedemo kvalitetnu hranu i opuštamo se uz najbolju muziku. Sigurno se sada pitate, a gdje je to mjesto koje nudi sve navedeno, naš odgovor bi bio Beograd. 

Beograd nova godina to su dva pojma koja jednan bez drugog ne mogu ići i koji se uvijek vežu. Beograd grad koji je poznat po dobrom provodu i muzici napravi najbolju zabavu na dan kada se kazaljke sklope i kada se pozdravimo sa starom, a draga srca dočekamo novu godinu. 

Mnogo je načina kako da proslavite novu godinu, ludovanje cijelu noć u kafiću ili možda jednostavna privatna zabava u kafani, međutim za nas je uvijek bila najbolja proslava nove godine u hotelu ili restoranu. 

Beograd je prepun ekskluzivnih restorana koji će vam prirediti najbolji doček i proslavu nove godine koju ćete sigurno dugo pamtiti. Stoga smo odlučili kreirati listu par hotela koji se nalaze u Beogradu, a mogu vam ponuditi kvalitetan provod. 

Hotel Majdan

Hotel Majdan može da se usporedi s mnogim svjetskim hotelima ovog kalibra, i lako da odnese pobjedu. Njegov jedinstven dizajn i svedena elegancija koja je sjajno uklopljena s modernim elementima, čine hotel Majdan idealnim izborom za proslavu bitnih životnih događaja, poput nove godine.

U sklopu novogodišnje ponude nalazi se veliki broj domaćih i stranih pića koja će biti dostupna u neograničenim količinama tokom cijele večeri, kao i svečana večera sačinjena od gurmanskih specijaliteta kulinarskih majstora hotela Majdan.

Doček Nove godine u hotelu Majdan će se održati u dvije fantastične sale za vjenčanja, koje odišu glamurom i elegancijom, i predstavljaju jedne od najekskluzivnijih prostora u Beogradu. Svaka sala opremljena je vrhunskim sistemima za klimatizaciju i ventilaciju, kao i jedinstvenom rasvjetom s kristalnim lusterima. Kada se spoji besprijekorna usluga, sjajna novogodišnja ponuda, prelijep prostor i najbolji muzički program, to je garancija za najbolji doček nove godine.

LOBBY Event Centar

LOBBY Event Centar poznat je kao mjesto gdje se organizuju najekskluzivnije korporativne proslave, a zbog velike potražnje, ove godine biće domaćin jednog od najboljih dočeka 2022. godine u Beogradu.

Iznenadit će vas svojim modernim dizajnom i ukusno uklopljenim detaljima i pružit će vam novogodišnju noć koja će vam dugo ostati u lijepom sjećanju.

Tu je naravno vrhunska ponuda hrane i pića kao i muzike koja će vas cijelu noć zabavljati, a ljubazno osoblje je tu da vam cijelu noć bude na usluzi.

Garden Hill

Ne možemo da pravilo listu najboljih hotela u Beogradu za doček nove godine, a da ne spomenemo restoran Garden Hill.

Naime restoran Garden Hill je mjesto, gdje vas u odličnoj atmosferi, ekskluzivnom enterijeru i dobroj hrani i piću očekuje provod za pamćenje!

Restoran je smješten na Novom Beogradu, a u pitanju je lokal koji svake godine organizuje najbolje novogodišnje zabave.

Sala restorana Garden Hill na Ledinama je glamurozna, velikog kapaciteta, te će imati mjesta za sve koji se odluče da baš ovdje proslave najluđu noć. Za sve goste osiguran je i parking ispred restorana, kao i osiguranje koje će brinuti o automobilima.

Za zabavljanje gostiju zadužen je ni manje ni više nego Đani, tako da su veseli osmijeh i ples zagarantovani.

Hotel Jugoslavija

Hotel Jugoslavija organizuje jedan od najekskluzivnijih dočeka Nove godine u po mnogima najljepšoj svečanoj sali u Beogradu.

Hotel posjeduje ogroman parking s kompletnim video nadzorom i osiguranjem, kako u objektu, tako i ispred njega.

Prostor je najsavremenije opremljen, a ekskluzivitet sale na viši nivo podiže, po Ginisovoj knjizi rekorda, najveći Svarovski luster na svijetu s preko 40.000 hiljada kristala, koji se nalazi u predbanketu, kao i 16 velikih Svarovski lustera u samoj banket sali.

Dakle, hotel Jugoslaviju krasi jedinstven ambijent i savremeno opremljen prostor, profesionalno osoblje, atraktivna lokacija, te najbolji odnos cijene i kvaliteta. 

Beograd nova godina je jednostavno spoj iz snova tako da bez obzira za koji se hotel ili restoran odlučili sigurni smo da nećete pogriješiti.

Posted in Novosti


Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *